top of page
Ancla Modern

 Música Moderna.

 Animal

Animal apareix a escena a finals de 2015, llançant un CD "Més enllà de les paraules" a principis de l'any 2016 del qual he gravat la veu de trompeta.

La música d'Animal és essencialment mestissa, una barreja irresistible de melodies, on el pop va de la mà amb el reggae, el soul i el folk.

 

Més enllà de les paraules és el primer disc d'Animal, una obra generosa, romàntica i festiva que ha convertit el grup en una de les sensacions de la temporada a Catalunya, gràcies a hits com ara Només amb tu i Fets a mida. La família d'admiradors del grup creix cada dia.

 Oriol Padrós

Després de gairebé una dècada treballant en la producció musical, Oriol Padrós publica el seu primer disc, Contradiccions, de la mà de la discogràfica Picap. 

 

El 2013 va guanyar el Premi Carles Sabater. El 2014 va guanyar la primera edició del concurs Live a la sala Luz de Gas. Recentment ha col·laborat amb el director de teatre musical Daniel Anglès en la direcció musical de l'obra Per sobre de totes les coses.

 

Entro en aquesta formació l'any 2015 per fer gravació del videoclip oficial i la realització de diversos concerts per diferents indrets de Catalunya.

 Kayo Malayo

Kayo Malayo va ser un grup de música de Terrassa l'any 2004, format per joves de la mateixa ciutat amb una mateixa inquietud musical. La banda donava total prioritat a un estil musical molt característic, ple d'energia i ritme. El seu directe tenia com a objectiu oferir un repertori molt festiu i de contacte absolut amb el públic, fent ballar des de la primera fins a l'última cançó.

L'any 2014 entro a formar part d'aquesta formació com a trompeta i cantant (secundar), realitzant la gravació de tres temes, un videoclip i una gira de concerts per tota Catalunya. L'any següent (2015) decidim, entre tots, disoldre el grup per tal que cadascú pogués realitzar altres projectes. 

Aquest va ser el primer grup de música del qual vaig formar part de forma estable i el que em va permetre obrir portes cap a nous horitzons musicals. Gràcies Kayo!

Ancla Simfònic

 Música Simfònica - Cambra.

Ancla Folk

 Música Folk - Tradicional.

 com a intèrpret...

Fotografia feta amb 12 anys.

Membre oficial de la formació del 2002 fins al 2006.

Cobla "La Principal de Terrassa"

La cobla "La Principal de Terrassa" va ser fundada l'any 1923 fruit de la col·laboració entre Francesc Planas i diverses persones i entitats de Terrassa. És una de les cobles més antigues de Catalunya, amb més de 90 anys d'actuacions ininterrompudes, ja que no es va desfer durant la Guerra Civil com va passar amb la majoria de cobles.


Al llarg de la seva història ha realitzat audicions a Madrid, València, Màlaga, al Palau de la Música de Barcelona i a diferents indrets de tot Catalunya. També ha comptat amb grans intèrprets, directors i compositors com Ricard Anglada, Joan Carreras, Emili Renalies, Víctor Bou, Francesc Camps, Ramon Serrat, Jordi León i Joan Lluís Moraleda.

Membre oficial de la formació del 2006 fins al 2010.

Cobla "Sabadell"

La Cobla Sabadell és una associació artística formada per 11 intèrprets i un director artístic. Amb un bon nivell musical, donem a conèixer arreu de Catalunya la música més genuïnament catalana: la sardana, els balls tradicionals i la música de concert i ballables escrits per aquesta formació.

La història de la música a Sabadell no ha estat gaire estudiada, però sembla que podem afirmar que al segle XIX va ser quan van sorgir els primers grups musicals de renom. La més antiga l’Orquestra Muixins (a principis del segle XIX), seguida per la Banda de Sabadell (1856) o la mítica orquestra Fatxendes (principis del segle XX). El món de la cobla, però, no va arribar a les comarques barcelonines fins als anys 20, i de seguida es van formar cobles a Sabadell com La Principal del Vallès o La Principal de Sabadell. La Guerra Civil Espanyola (1936-1939) va acabar amb la història d’aquesta darrera.

Cobla "Marinada"

El 10 de maig de 1981 a Badalona es presentà una nova cobla que, aleshores, s’anomenà Cobla Juvenil Marinada. Apadrinada en aquell acte de presentació per Marta Ferrussola, aquesta nova formació musical era el fruit d’un projecte que s’inicià, el 1979, amb la creació d’una escola de cobla per part del Grup Sardanista Marinada–Maristes Badalona, fundat el 1975.

Membre oficial de la formació del 2010 fins al 2016.

Des d’aquells inicis fins als nostres dies, la Cobla Marinada ha estat dirigida per professionals destacats del món de la música: Salvador Malonda, Joan Pich i Santasusana, Jaume Vilà, Joan Josep Blay, Francesc Benítez, Jordi Molina i Xavier Pastrana. Després d’un període de temps treballant amb directors convidats, al febrer de l’any 2010 el músic vilanoví Esteve Molero s’encarrega de la direcció musical i artística de la formació fins al gener de l’any 2013 moment en que el prestigiós músics Tobias Gossmann agafa la direcció musical de la formació.

La Cobla Marinada la componen un conjunt de joves músics dedicats, des de fa anys, al món que envolta aquest tipus de formació: un conjunt d'onze músics plenament compromesos amb la formació a través de la seva qualitat professional, rigorisitat i ambició.

 com a compositor...

2007: Premi Popular al 10è Concurs per a Joves Compositors (Blanes - Composició: "L'àvia Teresa").

2007: Finalista al Concurs "La Sardana de l'Any (Composició: "L'àvia Teresa").

2008: Accèssit al 15è Certamen de Composició -Ciutat de Mollet- (Mollet - Composició: "Ballada Singular".

2008: 2n Premi del Jurat i Premi Popular al 11è Concurs per a Joves Compositors (Blanes - Composicions: "Cent Anys de Sardanes" i "Recordants vells temps", respectivament).

2009: Finalista al Concurs del 50è Aniversari de la UCS (Composició: "Per molts anys").

2009: Finalista i guanyador del Premi Popular al Concurs de Composició "Ceret / Banyoles" (Composició: "Carpe Diem")

2009: 1r Premi del Jurat al 12è Concurs per a Joves Compositors (Blanes - Composició: "Terra Nostra".

Premis i reconeixements artístics com a compositor
Ancla Docència

 Docència i Pedagogía Músical.

 ECMMI (Escola / Conservatori Municipal de Música d'Igualada)

L'Escola Municipal de Música i Conservatori de Grau Professional de Música vol ser un espai de confluència d'infants, joves, adults... persones de totes les edats i nivells, vinculades i interessades per la música i amb voluntat de difondre aquesta disciplina artística al major nombre de persones.

L'Escola vol convidar-vos a participar d'aquest servei educatiu i cultural a través de la seva oferta formativa i també mitjançant concerts i activitats que al llarg del curs organitzen per tal d'esdevenir un espai més de formació, creació i difusió artística.   

Missió de l'Escola Municipal de Música

Servei municipal que ofereix una formació musical atenent la diversitat d’interessos, expectatives i condicionants dels usuaris i de les usuàries, amb l’objectiu d’afavorir l’accés, la participació, la sensibilització i l’expressió musical dels ciutadans i ciutadanes d’Igualada i, si és el cas, de la seva comarca i entorn

Missió del Conservatori Professional de Música

Formació musical reglada que, a través d’un desenvolupament obert, creatiu i innovador del currículum, prepara amb rigor i profunditat l’alumnat en la formació teòrica i pràctica de la música a l’entorn d’un instrument, de manera que, si és el cas, pugui accedir als estudis superiors de música amb una visió àmplia i oberta de diferents possibilitats professionals.

Des del novembre del 2012 sóc el professor de trompeta de l'ECMMI, passant a formar part també del seu equip directiu (com a Cap d'Estudis) el curs 2015-16. Per mi, és una oportunitat immillorable de poder-me desenvolupar professional com a pedagog musical i coordinador d'equips de treball docent.

Si voleu conèixer més sobre la meva trajectòria professional en diversos (docència, interpretació, investigació...) podeu descarregau-vos el meu currículum complert fent clic a l'enllaç següent:

Alumnes de trompeta del Conservatori d'Igualada

bottom of page