top of page

 Bio.

Cal destacar la seva participació a orquestres com l’OBC, Simfònica del Vallès, Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Camerata Barroca... A més, com a solista, ha realitzat concerts amb diverses agrupacions musicals d’arreu del país i amb els organistes Oriol Pujol i Raúl Prieto. També ha gravat diversos CD’s de música folklòrica catalana, música simfònica i diversos conjunts de cambra.

La seva passió per la música fan d’ell un músic complet. Un clar exemple és el reconeixement artístic que han tingut les seves composicions i arranjaments en diversos àmbits com la música folklòrica catalana, conjunt de metalls i instrument solista. Dins de l’àmbit pedagògic, és l’actual cap d’estudis i professor de trompeta de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada. A més, és membre del grup “Animal” i realitza sovint diverses col·laboracions amb formacions musical d’arreu del país de diferentes estils (clàssic, tradicional, modern...)

Nascut a Terrassa l’any 1986 inicia els estudis musicals amb Alexandre Baiget al Conservatori de la mateixa ciutat, on finalitza el Grau Professional amb premi d’honor en les especialitats de trompeta i música de cambra.

Posteriorment continua i finalitza els seus estudis musicals amb qualificació d’excel·lent a l’ESMuC, amb Mireia Farrés (trompeta solista de l’OBC) i s’inicia en el món de la música antiga amb Serge Tizac (concertista internacional de trompeta barroca), instrument amb el qual ha realitzat gravacions per la Real Comanyia de Òpera de Cambra (RCOC). També ha realitzat diversos cursos de perfeccionament musical amb grans solistes internacionals i pedagogs com Maurice André, Bo Nilson, Spanish Brass Quintet, Douglas Prosser, Rodney Mark, entre altres.

Kayo Malayo
Orquestra Simfònica
Cobla Marinada
Orquestra Simfònica
Animal
bottom of page